Gajadien moet zich verweren bij Parmessar
31 Jul 2014, 06:00
foto
Asiskumar Gajadien


Assembleelid Asiskumar Gajadien moet zich, als ambtenaar op het ministerie van Openbare Werken, verweren bij minister Rabin Parmessar. De bewindsman vindt dat Gajadien zich beledigend uitlaat tegen hem en president Desi Bouterse. Hierdoor is volgens Parmessar het vertrouwen geschaad. Binnen het ministerie wordt onderling flink gefluisterd over het schrijven.

Gajadien om commentaar gevraagd, zegt aan Starnieuws dat hij inhoudelijk nu niet wil reageren op de brief. Hij bevestigt de ontvangst van een schrijven van de minister. Zijn advocaat is bezig met deze kwestie. Gajadien zegt dat de bewindsman een juridisch antwoord krijgt op de brief.

"Feit is dat de politicus Gajadien niet te stuiten is als het gaat om de belangen van deze samenleving te verdedigen. Ik heb het gevoel dat de minister rancuneus wil zijn om kritiek te voorkomen. Het moet duidelijk zijn dat geen enkele functionaris gaat kunnen zorgen dat deze politicus de belangen van deze samenleving niet zal beschermen. Niet Abrahams de eerste, niet Abrahams de tweede, niet Abrahams de derde, niet de president en wie dan ook. Ik zal mijn werk naar eer en geweten blijven doen. Heb op basis hiervan in De Nationale Assemblee daarom tot uiting gebracht dat de president een corruptie faciliterend beleid voert en daar blijf ik bij", stelt Gajadien.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April