Bromfietsen voor bestuursdienst Wanica (update)
30 Jul 2014, 20:00
foto
De bestuursambtenaren inspecteren de nieuwe bromfietsen. (Foto: BIC-Wanica)


Districtscommissaris van Wanica, Roline Samsoedien, heeft vanmorgen zeven bromfietsen overgedragen aan de ressortleiders van de diverse bestuurskantoren en een aan de bode van het commissariaat. De voertuigen zijn bestemd voor het veldwerk van de ambtenaren. De overdacht gebeurde in de garage van de Civiel Technische Dienst van het commissariaat.

De bromfietsen zijn door het managementteam van het commissariaat gekocht met middelen uit het districtsfonds. Samsoedien drukte de begunstigden op het hart om zorgvuldig om te gaan met de rijwielen en voorzichtig te zijn in het verkeer. Zij beloofde dat er op gelet zou worden welk ressort zijn bromfiets het best onderhoudt. “Wij kijken uit naar goede herinneringen en positieve ontwikkelingen”, gaf zij aan. “De bromfietsen zijn om het werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren.”

De bromfietsen zijn van het merk Yamaha en hebben een 50 cilinder motor. Hun bouwjaar is 2013. De ressorten kregen richtlijnen mee onder welke voorwaarden de voertuigen ingezet mogen worden. Na de officiële overhandiging maakten enkele bestuursambtenaren een ritje op het terrein van het commissariaat, meldt het BIC-Wanica.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April