Ziekenhuis Nickerie blijft investeren in personeel
30 Jul 2014, 14:00
foto
Ziekenhuis-directeur Antoine Elias is blij met de bereidverklaring die burgervader Wedperkash Joeloemsingh hem heeft overhandigd.


Indachtig ‘investeringen in human resources zijn nooit een verliespost’ heeft het ziekenhuis in Nickerie certificaten uitgereikt aan zijn medewerkers. De cursisten hebben een training basis beveiligingsmedewerker en basis computertraining voor volwassenen achter de rug.

Het gaat om 61 medewerkers, waarvan 25 in beveiliging zijn bijgeschoold en 36 in computer. “De directie wil graag investeren in trainingen voor het personeel,” zegt directeur Antoine Elias, directeur van het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis in Nickerie.

Gewestelijk politiecommandant Stanley Benschop heeft de beveiligingstraining verzorgd. Hij heeft de cursisten erop gewezen wat de bevoegdheden zijn van een beveiligingsmedewerker. Een deel van de cursisten moet in de toekomst de opleiding tot buitengewoon agent van politie kunnen volgen. “Je moet als beveiligingsmedewerker een rapport kunnen maken,”stelt Benschop.

Directeur Elias heeft tijdens de certificaatuitreiking dinsdag ook de bereidverklaring van het terrein van de Landingstraat 4 waar de apotheek staat, ontvangen. Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om deze te overhandigen aan directeur.
Advertenties

Tuesday 19 March
Monday 18 March
Sunday 17 March
Saturday 16 March