Girjasing en Doerga vliegen elkaar in de haren
28 Jul 2014, 08:00
foto
De televisiepresentatoren Sheilendra Girjasing (links) en Sammy Doerga op de fotocollage.


De presentatoren van talkshows, Sheilendra Girjasing (assembleelid en VHP-hoofdbestuurslid) en Sammy Doerga hebben zondag flink naar elkaar uitgehaald. In zijn live programma via Apintie-televisie zei Girjasing dat Doerga geen verstand van zaken heeft over het kiesstelsel en liever geen uitspraken moet doen. Om een televisiepresentator te zijn, moet je volgens Girjasing hersenen hebben. Doerga heeft ettelijke malen in zijn drie uren durende talkshow via Sangeet Mala duidelijk gemaakt dat hij Girjasing op weg naar de verkiezingen zal uitkleden.

Girjasing merkte op dat straatinterviews gedaan zijn, maar mensen die iemand anders dan Desi Bouterse als presidentskandidaat wilden hebben, eruit geknipt zijn. Mensen hebben hun beklag bij hem gedaan. Girjasing liet zich niet lovend uit over Doerga.

"Hij weet niet met wie hij is begonnen", waarschuwde Doerga. Hij noemde Girjasing een 'peturia' (prostitué). Indertijd had de politicus Indra Djwalapersad uitgemaakt voor 'peturia' en moest van de rechter zijn verontschuldigingen aanbieden. Doerga merkte op dat Girjasing daar gaat waar hij politiek voordeel kan halen. Doerga beloofde dat hij de politicus onder een vergrootglas zal plaatsen, zodat de samenleving weet met wie ze te doen heeft.
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March