Man overlijdt nadat auto over de kop sloeg
26 Jul 2014, 14:38
foto


Een man bekend als Arno heeft vanmorgen op weg naar het ziekenhuis het leven gelaten. De personenauto waarin het slachtoffer zat, kwam in een trens terecht aan de Kasimbegstraat in het district Commewijne. Arno raakte zwaar gewond.

De politie van Nieuw-Amsterdam kreeg een melding binnen van een vechtpartij. Toen de politie de opgegeven locatie dicht genaderd was, namen enkele mannen haastig plaats in een personenauto en reden met hoge snelheid weg. De politie ging de auto achterna met zwaailicht en sirene. De bestuurder werd ook gesommeerd te stoppen, maar hij negeerde het gebod.

Op een gegeven moment sloeg de personenauto over de kop en kwam vervolgens terecht in de trens. De bestuurder en twee mede inzittenden zijn met behulp van de brandweer uit de auto gehaald. Het ontzielde lichaam van Arno is voor sectie in beslag genomen. De autobestuurder en de andere mede inzittende zijn met de schrik vrijgekomen. De bestuurder is hangende het onderzoek aangehouden ter voorgeleiding omdat hij niet in het bezit is van een rijbewijs, meldt de politie voorlichting.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April