Top40 reportage: 'Onder Mannen Over Vrouwen'
25 Jul 2014, 14:00
foto
Geoffri Bel, Ruben Silvin en Dave van Aerde, met Top40 reporter Thersa Wong Swie San.


'Onder Mannen Over Vrouwen' is het muziektheaterstuk dat wordt gepresenteerd in On Stage met in de hoofdrol Dave van Aerde, Geoffri Bel en Ruben Silvin. Dit stuk is deel 2 van het in 2011 opgevoerde 'Onder Vrouwen Over Mannen'.

De voorstellingen zijn steeds uitverkocht. Hoe zou dat komen? Check de Top40 report.
De Top40 heeft speciaal voor jou kaarten voor de voorstellingen van de volgende week. Win tickets hier.

Voor de tweede week staat 'Baby Girl' aan top. De song van Michael Bryan is zijn eerste nummer 1 ooit, dat vertelde hij de vorige week aan de Top40.
Op nummer 2 staat 'Niets Aan De Hand'. Deze poku van de Surinaams-Nederlandse band Kankantrie komt van 4. 'Bailando' van Enrique Iglesias en Sean Paul doet een stapje terug naar nummer 3.

In de filmwereld wordt de top momenteel uitgemaakt door 'The Dawn Of The Planet Of The Apes'. In deze science fiction movie wordt de strijd aangegaan tussen mens en aap.
De 'knaller van de week' is deze week een song die 26 plekken stijgt! 'Stay With Me' van de Brit Sam Smith gaat van 35 naar 9.

Nieuw in de Top40 deze week:
- Op 16: 'Tight Skirt' – Samantha J: De artieste is een jonge Jamaicaanse dame die naast zingen ook aan modelleren doet. Voor 'Tight Skirt' is een sample van de artiest Red Rat gebruikt, namelijk 'Tight Up Skirt' uit 1997.
- Op 22: 'Kisses For Breakfast'- Melissa Steel ft. Popcaan: Nog meer muziek met Jamaicaanse 'roots' nieuw in de Top40 deze week. De 20-jarige Melissa is een Engelse van Jamaicaanse komaf. 'Kisses For Breakfast' is haar debuutsingle met hulp van Popcaan.
- Op 29: 'Mooi Fanoende'- Damaru: De 'Mi Rosu' artiest is weer terug in de lijst. Na 'In Mijn Dromen', die de top 5 van de Top 40 gehaald heeft, is 'Mooi Fanoende' zijn volgende hit.
- Op 40: 'Ikke Ikke'- La Rouge & FS Green ft. Boekoesam en & SBMG: Een groot deel van de muziekclip van deze tune wordt in een partybus rijdend door Suriname beleeft.

Tot slot de nummers 1 uit de bijzondere lijsten:
Hindi: Hai Aapna Dil (The Expose) – Honey Singh & Himesh Reshammiya
Pop Jawa: C’est La Vie – John Clay ft. D-Tune
Suripoku Hitshow: Baby Girl – Michael Bryan
Gospel: Say Yes – Michelle Williams ft. Beyoce & Kelly Rowland
Marron: A Di Ja Sabi Fa Me Fii – Badderman
Bigi Poku: Niets Aan De Hand- Kankantrie
Latin: Bailando – Enrique Iglesias ft. Sean Paul
House / Dance: Summer – Calvin Harris
Dancehall: Dangerous Love- Fuse ODG ft. Sean Paul
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April