Verdachten gehoord in zaak diefstal gascilinders
25 Jul 2014, 08:00
foto


Harvey D. en Jerrel W. zijn door rechter Marie Mettendaf gehoord op de rechtszitting donderdag. De verdachten hebben in een zijstraat van de Vierkinderenweg in een appartementencomplex vier gascilinders gestolen. Enkele bewoners zagen de verdachten en schakelden de politie in. Dit gebeurde op 12 juni jaar omstreeks twee uur in de ochtend.

Volgens Harvey D. had hij slechts een taxirit gereden. Daarna legde hij tegenstrijdige verklaringen af. Bij de politie had hij gedetailleerd verklaard waar hij allemaal gascilinders ontvreemd had. Dit had hij samen met de medeverdachte en nog een andere makker gedaan. Harvey D. is al drie keren door de politie aangehouden.

Jerrel W. ontkende enige betrokkenheid bij deze zaak te hebben. Hij beweerde dat hij in de auto zat, maar toen hij de politie zag, rende hij weg. Dit, omdat hij toen door had dat zijn medeverdachte gascilinders gestolen hadden. Hij zag ze met twee en een cutter. Daarna hoorde hij de politie. Harvey D. had verklaard dat Jerrel W. wel betrokken was bij de beroving. Deze zaak zal op 7 augustus verder behandeld worden.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April