Braziliaans elftal verontschuldigt zich voor de tweede keer
13 Jul 2014, 01:00
foto
Braziliaanse vedettes na het verlies tegen Nederland. (Foto: SBS News)


Voor de tweede keer heeft het elftal van Brazilië zich zaterdag verontschuldigd tegenover zijn de fans. Nederland kreeg een staande ovatie na het in ontvangst nemen van de bronzen medaille. De Brazilianen werden getrakteerd op een 'boe-geroep'.

Heel Brazilië had verwacht dat het Zuid-Amerikaanse land de wereldbeker zou veroveren. De wedstrijd tegen Duitsland werd een nachtmerrie. Verwacht werd dat in de troostfinale het gastland het beter zou doen, maar het publiek toonde zich duidelijk teleurgesteld in het spel van de Brazilianen. Nederland won de wedstrijd met 3-0.

Aanvoerder Thiago Silva zei kort na de wedstrijd in een televisie-interview dat hij niet vindt dat Brazilië verwacht had als vierde te zullen eindigen op het WK-Voetbal in eigen land. "Het is nodig dat wij ons verontschuldigen tegenover de fans. Zij hebben ons uitgejouwd op het eind. Dit is normaal. Zij hebben hun gevoelens ook", zei Thiago Silva. "We zijn allen erg verdrietig, het volk is erg verdrietig, maar we hebben het geprobeerd, we hebben ons best gedaan tot het einde".
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April