Trainingscentrum Ilse Labadie heeft website
01 May 2014, 22:00
foto


Trainingscentrum Ilse Labadie dat voortgezet speciaal onderwijs biedt aan meisjes met een leerachterstand, is nu via de website www.ilselabadie.orgbereikbaar. Het trainingscentrum is opgezet door de Soroptimist International club Paramaribo.

Via de website wordt informatie verstrekt over de activiteiten die de school ontplooit om de leerlingen klaar te stomen voor een plek op de arbeidsmarkt.
Vrienden, belangstellenden maar vooral ook ouders, die op zoek zijn naar een geschikte opleidingsmogelijkheid voor hun dochter, kunnen op deze website terecht.

Met de website wil de organisatie meer bekendheid geven aan het werk van de Stichting Soroptimist Trainingscentrum voor meisjes én aan de school. Op deze manier wordt de samenleving geïnformeerd over de mogelijkheden die er zijn voor meisjes met een leerachterstand. De organisatie vraagt ook aandacht en begrip voor deze meisjes. Zij hebben ook recht op een arbeidsplek. Met extra begeleiding kunnen zij aardig wat werk verzetten, zegt de organisatie.
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April