Dronkenlap veroorzaakt ravage
22 Apr 2014, 17:00
foto


Radjinderkoemar R. (45) heeft zijn rijbewijs moeten afstaan aan de politie. De man heeft in beschonken toestand achter het stuur gezeten en financiële schade veroorzaakt. Ook heeft hij andere verkeersdeelnemers lichamelijk letsel doen oplopen.

Hij reed gistermiddag met hoge snelheid over de Malangweg. Ter hoogte van een pompstation keerde hij op de weg en verloor de controle over zijn auto. Hij reed toen het terrein van het pompstation op en kwam met zijn voertuig tegen een auto aan die behoorlijk beschadigd werd. Hij heeft ook twee bromfietsers en een pompbediende aangereden, die bij de benzine pompen stonden, zegt de voorlichting van politie.

Verder reed hij twee pompinstallaties omver. De twee bromfietsers en de pompbediende hebben vermoedelijk beenfracturen en snij- en schaafwonden opgelopen Zij klaagden ook van inwendige pijnen. Deze slachtoffers zijn met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Na ontnuchtering is Radjinderkoemar R. geleid voor een hulpofficier van justitie. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is zijn rijbewijs in beslag genomen en is hij na verhoor heen gezonden.
Advertenties