Pollack: Jarenlange wens vervuld
21 Apr 2014, 18:00
foto


Remi Pollack, secretaris van de Nationale Partij Suriname (NPS), zegt in een verklaring dat hij door president Desi Bouterse is gevraagd om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het land. Hem is de post van districtscommissaris (dc) van Commewijne aangeboden. Pollack zegt dat hij op basis van zijn kennis van het district en de meer dan twintig jaar werkervaring in Commewijne, heeft besloten de functie te aanvaarden. Hij heeft ook eerst afgestemd met zijn echtgenote.

Pollack zegt dat de hoge functie voor hem een unieke gelegenheid is om invulling te geven aan een wens die hij jarenlang koestert. Hij wil de leefomstandigheden van de bewoners van Commewijne helpen verbeteren.

De aankomende districtscommissaris zegt dat hij meer dan 31 jaar lid is van de NPS. Hij is in goede en slechte tijden de partij trouw gebleven. Ook als dc zal hier volgens hem geen enkele verandering in komen.

Starnieuws verneemt dat het NPS-bestuur vanavond bijeenkomt. Ook Pollack zal er zijn standpunt kenbaar maken. Hij had gisteren reeds een onderhoud met voorzitter Gregory Rusland. Pollack is onderwijsinspecteur en zal worden overgeplaatst naar het ministerie van Regionale Ontwikkeling.

U kunt de verklaring van Remi Pollack hier downloaden.
pdf-icon.gif verklaring.jpg     pdf-icon.gif verklaring_Remi_Pollack                
Advertenties