The Rightous Brothers wint van Corinthiers
14 Apr 2014, 08:00
Het team van The Rightous Brothers uit Coronie

De twintig verenigingen, die verdeeld zijn over de tien poules in vijf regio’s, hebben het afgelopen weekend tegen elkaar opgenomen in de halve finale van de negende SVB-Integra Port service/DP World Lidbonden toernooi.

De wedstrijd The Rightous Brothers tegen Corinthiers werd in Coronie gespeeld.
De thuis spelende The Rightous Brothers kwam op 1-0 middels een doelpunt van Derrick Slagveer in de 38e minuut. Toen iedereen dacht dat de ploegen de kleedkamers met deze score zouden opzoeken, maakte Kevin Apati in de 45ste minuut de gelijkmaker voor Corinthiers, (1-1). Dit was tevens de ruststand.

In de 53e minuut was het Hendrik End, die Corinthiers op 2–1 bracht. In de 78e minuut noteerde Derrick Slagveer van The Rightous Brothers zijn tweede doelpunt en bracht de stand op gelijke hoogte: 2–2. In de 86e minuut besliste Ryan Verwey de eindstand op 3-2 voor The Rightous Brothers.