Ramdhani: 'Ik zal het beleid van dc Sijlbing voortzetten'
14 Apr 2014, 02:00
foto
Districtscommissaris Aroenkoemar Ramdhani


Districtscommissaris (dc) Aroenkoemar Ramdhani neemt dinsdag het roer over van zijn collega Harold Sijlbing. Ramdhani zal voortaan de scepter zwaaien over het district Coronie. “Dc Sijlbing is een capabele en goede dc. Dus zal ik zijn beleid voortzetten”, zegt Ramdhani in gesprek met Starnieuws.

Ramdhani had goed gesprek met Sijlbing over de gang van zaken in Coronie. Zo kan hij sneller aan de slag gaan in het district. De dc blikt tevreden terug en is blij met wat hij in twee en een half jaar heeft kunnen realiseren in het district Saramacca. De dc is vooral trots op de participatie van de plaatselijke bevolking. Op deze ondersteuning hoopt hij ook in Coronie te mogen rekenen. Sijlbing heeft de toezegging gedaan dat hij Ramdhani zal blijven ondersteunen.

Op 15 april zal dc Ravin Jiawan overnemen in het district Saramacca. Ramdhani hoopt dat Jiawan enkele van zijn projecten die prioriteit genieten, voort zal zetten. Het afwateringsproject van de Gangaram Pandayweg, het masterplan Toerisme, het jeugd naambordenproject, het cassaveproject en de infrastructuur van het district zijn enkele zaken die volgens Ramdhani verder uitgewerkt moeten worden.
Over de reshuffling zegt Ramdhani het volgende: “Het is een regeringsopdracht en deze zal ik met plezier uitvoeren. Het is een uitdaging en ik zal mijn uiterste best doen om Coronie verder te ontwikkelen”.

Wanita Ramnath

Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April