Kinderen van Brownsweg blijven creatief bezig
07 Apr 2014, 22:30
foto
Op de expositie in de R.M. Schmidtschool hangen tientallen kleurrijke schilderijtjes van de kinderen. Ook enkele versierde autobanden maken deel uit van de tentoonstelling.


De schoolkinderen van Brownsweg hebben, begeleid door beeldend kunstenaar Isan Corinde, maandenlang enthousiast getekend, geschilderd en nagedacht over het mooier maken van hun omgeving. De eerste zichtbare resultaten van het project Isan ku de mii (Isan en de kinderen) zijn zondagochtend gepresenteerd.

Districtssecretaris Freddy Linga opende de expositie in een lokaal van de R.M. Schmidt-school, hierna volgde de onthulling van een installatie op de hoek van de weg naar Atyoni en de weg naar het Stuwmeer. De expositie in de school zal een paar maanden duren.

Districtssecretaris Freddy Linga en Corinde hebben afgesproken met de kinderen die meedoen aan het project, dat de kunstlessen door moeten gaan. Isan ku de mii (Isan en de kinderen), is een buitenschoolse creatieve activiteit voor 54 schoolkinderen van 5 tot 16 jaar.
Advertenties