Burgers hebben kettingdief zwaar mishandeld
05 Jan 2014, 15:25
foto


De kettingdief Melano K. (27) is rond middernacht door burgers aangehouden en zwaar mishandeld te Goede Verwachting. Een burger stelde een politieambtenaar op de hoogte van het feit dat een dief mishandeld werd in een bosschage. De politieman ging op onderzoek uit en trof Melano K. zwaar gewond aan.

Nader onderzoek verricht door de politie van bureau Latour wijst uit dat Melano was gaan aankloppen bij de woning van een kennis van hem aan de Goede Verwachting. De 67-jarige vrouw van Melano’s kennis deed de deur open. Zij had een gouden ketting om haar hals. Haar man, de kennis van Melano, was wel thuis, maar was al in diepe rust.

Volgens verklaring van de vrouw zei Melano dat haar ketting mooi was waarna hij die van haar hals wegrukte. Vervolgens rende hij weg. De vrouw riep gelijk om hulp en buurtbewoners kwamen hierop af. Het gelukte enkele burgers om Melano aan te houden waarna hij mishandeld werd. Hij liep kapverwondingen op en ook een sleutelbeenfractuur. De halsketting is teruggevonden op Melano. Na medische behandeling is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld, meldt de politie voorlichting.
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April