Launch Kinderboekenfestival 2014 in Mc Donald’s
17 Oct 2013, 22:30
foto


Het nieuwe thema van het Kinderboekenfestival wordt ‘groeien’. Na drie jaren het thema www. welzijn, wordt met een nieuw meerjarenprogramma van 2014 tot en met 2016 overgestapt naar dit thema. Vrijdagmiddag om 18.00 uur wordt de aanzet van het Kinderboekenfestival 2014 gegeven bij Mc Donald’s.

De Stichting Projekten Christelijk Onderwijs Suriname zal in opdracht van de Nationale Stichting Kinderboekenfestival Suriname tijdens deze launch, de locaties en data bekendmaken van de festivals die in 2014 zullen worden georganiseerd. Bij deze gelegenheid zullen de slagzin van KBF 2014 en het logo ‘groeien’ worden onthuld en zal de kinderboekenschrijver van het jaar worden aangekondigd.

Vanaf 2010 zijn er op elke vrijdagmiddag voorleesactiviteiten bij McDonald’s. “Aangezien we dit jaar hebben uitgeroepen tot ‘Jaar van voorlezen’ willen we ook op deze manier aandacht schenken aan onze voorleesactiviteiten. Tevens zal één van de Nationale Voorleeskampioenen op die avond voorlezen”, schrijft Margerie Stakel- Telgt, coördinator leesbevordering namens het KBF-projectteam.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April