Aangepaste uitzendingen voor Radio Immanuël
16 Sep 2013, 20:30
foto


Na een jaar en drie maanden uit de ether te zijn geweest, is Radio Immanuël van Bisdom Paramaribo, vanaf vorige week zaterdag weer te beluisteren. Momenteel is er een aangepaste programmering met muziek en gebeden en af en toe een omroepbericht. De proefuitzendingen zullen de komende vier weken worden voortgezet, totdat er weer full speed gedraaid kan worden.

Het radiostation ging uit de lucht na het omvallen van een zendmast waaraan zijn apparatuur was bevestigd. Het team van medewerkers zegt terug te blikken op een periode waarin trouwe luisteraars hen steeds aanmoedigden door te gaan met het werk. “Onze dank gaat op de eerste plaats uit naar Onze Lieve Heer. Zonder Zijn ontferming en voorziening zouden wij nooit instaat zijn geweest dit heugelijk feit te bewerkstelligen”, geven zij aan.

Het station is 1 x maal 24 uur in de lucht en is het eerste rooms-katholieke radiostation in Suriname. Het zendaanbod bestaat uit originele gezinsvriendelijke gebeds- en muziekprogramma’s, waarin het Evangelie van Jezus Christus centraal staat. Nieuws en ontwikkelingen in de samenleving worden vanuit Bijbels perspectief belicht. “Ons verlangen is om een radiostation te zijn waar mensen elkaar ontmoeten en zich verbonden weten met elkaar. Radio Immanuël wil een platform zijn voor christenartiesten, bedrijven en organisaties die God willen dienen,” schrijft het Radio Immanuël Team.