Lichaam slachtoffer Margarita geborgen
15 Sep 2013, 22:58
foto
De politie vanmiddag bezig met het onderzoek bij Margarita.


Om 22.15 is het stoffelijk overschot van de 41-jarige Aroenkumar Chirmoti geborgen bij de steiger van Margarita in Commewijne. Districtscommissaris Ingrid Karta-Bink zegt aan Starnieuws dat bij de laatste zoekpoging van vanavond het ontzielde lichaam werd ontdekt. "Vlak waar hij in het water was gesprongen, is zijn lijk gevonden. Het lichaam was onder de brug", zegt Bink.

"De familie maakt een enorm drama mee. Drie weken geleden hebben wij de oudste broer van het slachtoffer begraven. En nu is de jongste broer overleden. Dit is heel zwaar voor de familie", zegt Bink. De familie Chirmoti die op Meerzorg woont, was een dagje uit naar Margarita. Op gegeven moment heeft Aroen een duik genomen in het water met het noodlottige gevolg.

De districtscommissaris zegt dat gewacht wordt op een arts die de dood moet vaststellen. Ook de politie komt terug, omdat het lichaam geborgen is. De bedoeling was dat de zoekactie morgenochtend half zeven door de politie zou worden voortgezet, maar het lichaam is bij een laatste poging van de familie, toch ontdekt.