Publiek windt zich op over toegangskaarten Carifesta
16 Aug 2013, 18:05
foto
Het Onafhankelijkheidsplein rond 18.10 uur vanavond. (Beeld: René Gompers)


Veel mensen die naar het Onafhankelijkheidsplein wilden gaan om de openingsceremonie van Carifesta XI mee te maken, zijn teleurgesteld. De organisatie heeft in formele bijeenkomsten met journalisten nimmer gewag gemaakt van het ophalen van kaarten. Ook op de website van Carifesta, staat hier niks over.

Hoewel er weinig bekendheid was over het ophalen van kaarten, blijkt dat 'in no time' alle vijfduizend toegangsbewijzen op waren. Volgens de organisatie kan naast genodigden en participanten ongeveer vijf duizend mensen op het Onafhankelijkheidsplein. Er zijn alleen maar zitplaatsen. Binnen de organisatie was er de hele dag onduidelijkheid of er nog kaarten verkrijgbaar waren. Verschillende mensen deden tegenstrijdige mededelingen.

Het publiek vraagt duidelijkheid, maar de organisatie is druk bezig met de laatste loodjes. Wycleff Jean en Donnie Mc Clurken zullen ook van de partij zijn op Carifesta XI. "Hoe zit het dan met de mensen die naar deze show willen?", vragen fans zich af. De openingsceremonie vanavond wordt live uitgezonden via STVS en ATV. Op diverse locaties in de stad zijn er ook grote schermen voor mensen die niet op het Onafhankelijkheidsplein kunnen omdat ze geen toegangskaart hebben. Het begint nu reeds behoorlijk druk te worden op het 'Plein'. De wegen naar het Onafhankelijkheidsplein zijn afgesloten. De politie is druk bezig om het verkeer in goede banen te leiden.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April