Coronie houdt dankdienst voor certificering district
19 Jun 2013, 20:30
foto
Medewerkers en regionale vertegenwoordigers tijdens de dankdienst in Coronie.


De bestuursdienst en districtscommissaris Harrold Sijlbing hebben een dankdienst gehouden omdat district Coronie gecertificeerd is. Medewerkers van het districtscommissariaat, de districtsraad en de ressortraden van Coronie namen deel aan de dankdienst. Dit zegt dc Sijlbing aan Starnieuws.

De dienst werd geleid door zuster Theresia Blijd, die benadrukte dat bij alles wat er gedaan wordt, de hulp en leiding van de Almachtige nodig is. “De certificering is een ware mijlpaal voor het district, dat nu in staat is zelf het financieel beheer en planning te realiseren en hiermee minder afhankelijk wordt van Paramaribo. Dit is een lang gekoesterde wens van de Coronianen”, deelt Sijlbing mee.

De dc wees er in zijn toespraak op dat er eensgezind samengewerkt moet worden om ook level 2 te halen, waarbij gestreefd wordt naar een maximale participatie van de burgers in het district. Na de dankdienst feliciteerden de medewerkers elkaar met dit belangrijke moment en spraken elkaar moed in om hard door te werken en te bewijzen dat Coronie een goede ontwikkelingskoers is ingeslagen.
Advertenties