Man en vrouw overvallen en beroofd in garage (update)
15 Jun 2013, 14:45
foto


Aan de Commissaris Weytingweg werden vrijdagavond een man en een vrouw in de garage beroofd. Zij werden gekneveld met kleding en kabels van een telefooncharger. De drie gewapende mannen maakten SRD 25.000, een bedrag in euro's en US dollars buit en gingen met een Toyota Mark II ervandoor.

Starnieuws verneemt dat het voertuig rond 22.40 uur onbeheerd aangetroffen werd door de politie in de omgeving van Leiding 20. De man en de vrouw werden verrast door de criminelen.

De vrouw had het voertuig onlangs gekocht bij de man op afbetaling. Van de familie wordt vernomen dat de man wat oude kranten in de auto plaatste, toen ze werden verrast door drie mannen die gewapend waren. Een van hen had een masker op. De criminelen hebben de twee vastgebonden en hebben het geld van de man, een flatscreen televisie, zijn jachtgeweer, gereedschappenbox en mobiel meegenomen.

De mannen zeiden aan de vrouw dat ze haar voertuig terug zou krijgen. Na een kwartier lukte het de man om zich te verlossen en hij riep om hulp. Geen van beide hebben zware letsels opgelopen. De man is op zijn hoofd geslagen met de kolf van het vuistvuurwapen en de criminelen hebben hem flink getrapt op zijn voeten. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht, deelt politiewoordvoerder Humphrey Naarden mee.