SLM-vlucht uit Miami wordt vandaag vertraagd uitgevoerd
07 May 2013, 02:00
foto


De vlucht van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) die maandagavond zou aankomen op de Johan Adolf Pengel Luchthaven, is gecanceld. Een uur voordat de passagiers moesten instappen, kregen ze te horen dat de vlucht in plaats van 17.00 uur lokale tijd om 23.00 uur uitgevoerd zou worden. Intussen is besloten door de leiding van de SLM om passagiers dinsdagochtend te vervoeren.

Clyde Cairo, vicepresident Commercial Affairs van de SLM om verduidelijking gevraagd, zegt aan Starnieuws dat maandag een vliegtuig gehuurd was van een Amerikaanse maatschappij. Door technische problemen cancelde de maatschappij op het laatste moment de vlucht. Een toestel van de SLM zou hen in de avond nog ophalen, maar de tussenlanding op Aruba zou niet mogelijk zijn. De luchthaven van Aruba is in de nacht gesloten omdat er werkzaamheden worden verricht aan de landingsbaan. Ook de vlucht van Aruba-Paramaribo van maandag is gecanceld en wordt vandaag uitgevoerd.

Op de maandag werd een toestel gehuurd omdat de SLM over één toestel beschikte. Nu zijn beide toestellen waarmee de regionale route wordt onderhouden, in orde. "Wij halen de passagiers op, maar omdat wij niet zouden kunnen landen op Aruba, zijn wij genoodzaakt de vlucht in de ochtend uit te voeren. De passagiers zijn opgevangen", zegt Cairo.

Sunday 22 April
Saturday 21 April
Friday 20 April