Highway cellshop op klaarlichte dag beroofd
01 May 2013, 20:00
foto


Highway cellshop aan de Martin Luther Kingweg is tegen kwart voor twee maandagmiddag, op klaarlichte dag, beroofd van drie Blackberry toestellen. Het gaat om Blackberry 9790, 9360 en 9360 met een waarde van SRD 3.500. Dit zegt eigenaar Vikaash Balesar aan Starnieuws.

Balesar merkt op dat zijn werknemer alleen in de zaak was. De verdachte was die dag al drie keren in de zaak geweest en had verschillende toestellen bezichtigd. “Wanneer een klant binnenkomt en belangstelling heeft voor een toestel, wordt deze dan uit de etalagekast gehaald. De dief kwam met nog een andere persoon naar binnen. De tweede persoon hield de werknemer bezig, terwijl de andere met de toestellen ervandoor ging”, vertelt Balesar.

Zij gingen daarna samen met de auto, een Nissan Cube, weg. Balesar deed meteen aangifte bij de politie. De zaak is goed beveiligd met camera. Op beelden waren de daders duidelijk te zien. Deze beelden zijn aan de politie verstrekt. Volgens de eigenaar heeft de politie op woensdag de auto, waarmee de diefstal gepleegd werd, achterhaald. Ook heeft de politie de chauffeur aangehouden, “maar hij beweert niets van de diefstal af te weten”, deelt Balesar mee. Hij hoopt dat hij de toestellen terug kan krijgen. Belangrijker vindt hij dat de criminaliteit wordt aangepakt.

Tuesday 19 June
Monday 18 June
Sunday 17 June