STB tevreden over Opa Leo Tjin A Djie Sr. Toernooi
29 Apr 2013, 06:00
foto
Winnaars met hun bekers. (Foto: STB)


De Surinaamse Tennisbond (STB) heeft de Opa Leo Tjin A Djie Sr. Toernooi 2013 met een tevreden gevoel zondag afgesloten. In verschillende categorieën werden de finale wedstrijden gespeeld.

Rowena van Dijk en Sharaisha Bilgoe beten de spits af. Het werd een spannende wedstrijd, die uiteindelijk door Rowena werd gewonnen met 6-1 en 6-4.
Bij de JU18 B wist Marvel Flencis zijn derde titel, in de JU18 B, binnen te halen. Hij won met 6-2 van Jean-Marc Felter.

De finale bij MU10 ging tussen Aila Koorndijk en Ann-Ghya Bergen. Aila heeft de overwinning met 6-2 naar zich toegetrokken, maar ze moest voor elk punt hard werken.

De JU14 A was een topwedstrijd tussen Niguel Mannes en Dani Samson. Dani heeft veel weerstand geboden, maar Niguel wist in alle rust de ballen terug te brengen. Het was voor het eerst dat beide jongens in een finale tegen elkaar speelden. Na een zware strijd geleverd te hebben wist Niguel Mannes voor de eerste keer de titel kampioen JU14 A op zijn naam te schrijven.

Anouk Ma Ajong wist in een drie setter van Debra Veldhuizen te winnen bij MU18. De eerste set werd met gemak gewonnen door Anouk. Debra wist zich in de tweede set te herstellen. Hierdoor heeft zij een derde set afgedwongen. Deze werd gespeeld met veel lange rally's en constant spel. Anouk wist deze derde set te pakken en behaalde de titel kampioen MU18.

De laatste twee wedstrijden waren de HE18+ A en B. In de B klasse heeft Krishna Pahladsing wederom de titel naar zich toegetrokken. Mike Mac Intosch heeft zijn uiterste best gedaan, maar het mocht weer niet baten. Mike verloor met 4-6 2-6 van Krishna Pahladsing.

De tweede wedstrijd ging van de HE18+A ging tussen Trevor Bendter en Soetjipto Verkuyl. Op alle fronten werd Soetjipto overklast door Trevor Benter. Trevor wist door zijn keiharde service veel punten te scoren waardoor de stand met 6-1 6-1 is geëindigd. De STB is dik tevreden over de publieke belangstelling en de sfeer.

Saturday 23 June
Friday 22 June