Openbaar Groen zal terrein Huize Tyltyl onderhouden
05 Apr 2013, 04:00
foto


Een tuinman van de afdeling Openbaar Groen van het ministerie van Openbare Werken zal voortaan het terrein van Huize Tyltyl onderhouden. Ook zal het tehuis binnenkort enkele computers krijgen. Het tehuis dat opvang biedt aan kinderen met een lichamelijke, afkomstig uit alle districten, kreeg deze toezegging vorige maand van de First Lady van de Republiek Suriname, Ingrid Bouterse-Waldring.

Bouterse-Waldring heeft bij het bezoek aan Huize Tyltyl een schenking gedaan die bestond uit acht eenpersoonsbedden met matrassen, compleet met beddengoed en een aantal dozen met melkpoeder. Glenn Sedney, de voorzitter van het stichtingsbestuur had bij die gelegenheid aangegeven dat goed gebruikgemaakt zou worden van deze donatie.

Huize Tyltyl biedt opvang aan 20 kinderen met een lichamelijke beperking. De kinderen komen uit verschillende districten en kunnen door deze opvang de Mythyl school in Paramaribo bezoeken, zegt de voorlichting van het Kabinet van de President. Met deze school heeft Huize Tyltyl een goede samenwerking.

Saturday 23 June
Friday 22 June
Thursday 21 June