All Vision heeft succesvol eerste jaar in Albina
15 Mar 2013, 20:00
foto
Allan Beeldsnijder, opticien en directeur/eigenaar van All Vision in actie tijdens een oogmeting in zijn werkkamer te Albina.


Opticien Allan Beeldsnijder van optiek All Vision kijkt met voldoening terug op de vestiging van een filiaal in Albina. Vandaag wordt het heuglijk feit herdacht dat precies een jaar terug het bedrijf zijn deuren opende.

De directie trakteert sinds gisteren iedere klant die binnenstapt op een drank en gebakje. Beeldsnijder, die directeur/eigenaar is van All Vision, bezoekt Albina om de twee weken. “Op die dagen heb ik gemiddeld 40 mensen voor de oogmeting", zegt hij. "Ik heb samen met het personeel een heel goede band opgebouwd met de mensen." Hij is geboren in Marowijne en zegt zich geroepen te voelen een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het district.

Geen hoge reiskosten meer
Starnieuws trof basya Alwin Sabajo (63) van Alfonsdorp aan in de drukke wachtkamer van All Vision. "Ik ben blij met All Vision", merkt hij op. De dignitaris is net als de overige klanten, erg ingenomen met het feit dat hij dicht bij huis een oogonderzoek kan doen. "We hoeven geen hoge kosten meer te maken om naar Paramaribo te gaan", zegt hij. “Het zou goed zijn als de opticien twee keer per week hier kwam, want die behoefte is er.”

Sabajo was bij de opticien voor een oogmeting. Hij geeft aan dat hij eerder op de dag familieleden heeft ontmoet, die uit Cayenne in Frans-Guyana zijn overgekomen voor een oogtest. "De manier waarop de opticien je ontvangt en de vriendelijkheid van de medewerkers geven een goed gevoel", benadrukt Sabajo.

Marketing
Het filiaal te Albina biedt werkgelegenheid aan twee plaatselijke krachten. "Het is een interessante job en het lukt prima met de klanten", zegt medewerkster Larissa Popke, belast met de administratie. Onder leiding van coördinator Jurgen Karwafodi van het filiaal te Albina is ze belast met de administratie en verkoop. Karwafodi is onlangs ook gestart met de opleiding refractionist (oogmeetkundige) in België en hoopt volgend jaar af te studeren.

Beeldsnijder zegt dat het succes van zijn onderneming te danken is aan een marketingconcept met de nodige informatie via een lokaal medium in Frans-Guyana, voornamelijk gericht op de vele Surinamers die tot de doelgroep behoren. Het bedrijf heeft filialen in Paramaribo, Wanica (Lelydorp) en Nickerie. Het is zijn streven om zijn diensten ook aan de bevolking in andere districten aan te bieden. " De volgende stap is naar Atjonie in het district Sipaliwini", zegt Beeldsnijder.

Isaak Poetisi
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March