Dynamische Paramaribo Zoo werft fondsen met zumba
13 Mar 2013, 04:00
foto


Onder het motto ‘beweeg mee met de Paramaribo Zoo’, organiseert de Paramaribo Zoo op 17 maart een fundraising met als afsluiting een zumba-sessie. De activiteiten beginnen om 14.00 onder de muzikale begeleiding van DJ Cat, en na optredens van de winnaars van Youth Voice en de Brassband Umoja, zal om 17.00 uur de Zumba workout van start gaan.

“Het motto is gekozen, omdat de Zoo een dynamische omgeving is waarbij veel ontwikkelingen gepland staan”, zegt marketing coördinator van de Zoo, Ryan Bergen. “Zoals nieuwe biotopen - in plaats van de bekende kooiconstructies - verblijven die een nabootsing zijn van de natuurlijke omgeving van de dieren. Om al deze bewegingen een letterlijk tintje te geven is gekozen voor een bewegingsdag: ‘beweeg mee met de Paramaribo Zoo’.”

Sponsors van de dag zijn Fernandes, Homeland, Unitravel, Trustbank en Self Reliance. Verder wordt het nieuwe gedeelte waar de activiteiten gehouden worden gemaaid door The Bushman, zegt de Zoo in een bericht. Er zullen hapjes en drankjes beschikbaar zijn. “Het wordt een gezellige dag in de Paramaribo Zoo”, garandeert Bergen.