Nieuwe fotografie cursus SUFOV in aantocht
28 Feb 2013, 11:00
foto


De Surinaamse Fotografen Vereniging (SUFOV) staat in de startblokken voor haar zoveelste cursus basiscursus fotografie. De vraag naar dergelijke cursussen blijft aanwezig! In 2012 zijn er twee cursussen gehouden waar het publiek gretig op af stapte. Ook dit jaar zal de doelgroep de beginneling zijn maar ook degene die al ietwat meer weet, is welkom.

Was het vorig jaar zo, dat ook mensen met een compact camera (point and shoot) erbij waren, dit keer mikt de organisatie op personen met DSLR of minimaal high-end digitale camera’s. Volgens Michel Eriks, voorzitter van SUFOV, kwamen de cursisten die een point and shoot camera hadden vorig jaar niet zo goed aan hun trekken.

De cursus basisfotografie zal van 11 tot en met 26 maart 2013 worden gehouden. Naast theorie zit er ook behoorlijk wat praktijk in waarbij participanten erop uit zullen trekken. Het geheel wordt geleid door deskundig kader van SUFOV.

Tanya Frijmersum

Inschrijvingsformulieren zijn te halen bij bekende fotozaken en Intersnap Foto & Video, Hoogestr.98A. Ook via sufov2009@gmail.com
Sluiting inschrijving vrijdag 1 maart om 15.00u.

Saturday 23 June
Friday 22 June