VHP installeert ondersteuningsgroepen in Saramacca
11 Feb 2013, 02:30
foto
Jongeren en vrouwen die deel uitmaken van de ondersteuningsgroepen van de VHP in Saramacca.


De VHP heeft drie ondersteuningsteams geïnstalleerd in het district Saramacca. Deze groepen zullen jongeren, vrouwen in het algemeen en in de agrarische sector ondersteunen. Partijleider Chandrikapersad Santokhi zei dat de VHP meer is dan een politieke partij alleen. Daarom zal er ondersteuning gegeven worden voor een beter kwaliteit van het leven.

Hoofdbestuurslid tevens assembleelid Mahinder Jogi zegt aan Starnieuws dat de jongeren en vrouwen een weerspiegeling zijn van de samenleving. Zij zijn enthousiast en willen hun bijdrage leveren om anderen bij te staan. Jogi zegt blij te zijn met deze succesvolle bijeenkomst zondag.

Dit initiatief is geïntroduceerd door het nieuwe bestuur van de partij. Santokhi die de mensen toesprak, legde uit dat in alle districten ondersteuningsgroepen in het leven geroepen zullen worden. Voor het politieke werk in de districten zijn de partijkernen er. De ondersteuningsgroepen zullen gericht bezig zijn met verschillende issues. Zo zijn veel vrouwen in Saramacca actief in de agrarische sector. De ondersteuningsgroep zal hen met raad en daad bijstaan.