Yellow Birds bruist van energie bij 50ste verjaardag
06 Feb 2013, 07:30
foto


Sportvereniging Yellow Birds organiseert diverse activiteiten om haar vijftigste verjaardag te vieren op 12 februari. Op én na de jaardag organiseren de diverse actieve secties van Yellow Birds – basketbal, volleybal, atletiek, taekwondo, wielrennen, dammen en turnen – demonstraties en (interne) wedstrijden.

De organisatie meldt dat op de jaardag de kick-off van de reeks sport- en verjaardagsactiviteiten wordt gegeven met een receptie in Het Nest, de sporthal van Yellow Birds op het W. Orlando Renfurm Sportcentrum aan de Johan Bodegravenlaan. Behalve de gebruikelijke speeches zullen ook enkele leden gehuldigd worden.

Blijft zich inzetten
Op zaterdag 16 februari zullen de diverse secties elkaar op het Renfurm Sportcomplex bekampen met recreatieve spelletjes, terwijl de mannelijke leden hun kookkunsten zullen tonen tijdens de Men’s Cookout.
Daarna staat de jaardag één en al in het teken van sport met turnen, wielrennen, volleybal, dammen, basketbal, taekwondo en als afsluiting atletiek. Ook zal er een prodo waka gehouden worden door de straten van Zorg en Hoop.

Yellow Birds is verder voornemens sociale projecten uit te voeren en op die manier terug te geven aan de gemeenschap, die de vereniging met woord en daad, moreel en financieel in staat heeft gesteld deze mijlpaal te bereiken. Ook in de tweede vijftig jaar zal Yellow Birds zich blijven inzetten om de jeugd van voornamelijk Zorg en Hoop en omgeving een veilig onderkomen te bieden.

Saturday 23 June
Friday 22 June