Pahlad blijft de NDP-coördinator in Wanica
06 Feb 2013, 01:30
foto
Assembleelid Charles Pahlad blijft de NDP-trekker van Wanica.


Assembleelid Charles Pahlad blijft de coördinator van de Nationale Democratische Partij (NDP) in het district Wanica. Dit besluit is dinsdagavond genomen door het bestuur van de partij, die onder leiding van voorzitter Desi Bouterse heeft vergaderd hierover. Starnieuws verneemt dat diverse misverstanden en communicatiestoornissen besproken zijn.

Hoofdrolspelers betrokken bij deze kwestie waren ook aanwezig bij de bespreking over de situatie in Wanica. Iedereen heeft zijn zegje kunnen doen. Naast het hoofdbestuur waren ook de assembleeleden van het district, Amzad Abdoel, Theo Vishnudatt en Pahlad aanwezig. Rabin Parmessar die als coördinator aangesteld was voor Wanica, werd vervangen door Pahlad, met ondersteuning van hoofdbestuurslid Ramon Abrahams.

Parmessar heeft aangegeven dat hij zich vanaf september heeft berust in de zaak, toen hem gevraagd werd een stap terug te doen. De animositeit in Wanica was zodanig opgelopen dat partijen lijnrecht tegenover elkaar stonden. Bouterse zei dat in eenheid verder gegaan moet worden. Er zijn harde noten gekraakt maar uiteindelijk is de knoop doorgehakt. Pahlad gaat met ondersteuning van andere partijgenoten de kar trekken in Wanica.