Hoogendoorn Atheneum wint VOS School Excellence Award
21 Jan 2013, 20:00
foto


Het Arthur Alex Hoogendoorn Atheneum is winnaar geworden van de VOS School Excellence Award 2011/2012 van de Hakrinbank. De school heeft de computer met printer die hoort bij de prijs, uitgereikt gekregen. De bank heeft ook twee laptops geschonken aan de Scholen Gemeenschap Lelydorp voor het gebruik tijdens de AUTOCAD en ICT-lessen die verzorgd worden op de verschillende scholen binnen de scholengemeenschap.

De Hakrinbank VOS School Excellence Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de VOS-school met het hoogste slagingspercentage over het afgelopen schooljaar. De selectie indicatoren zijn de slagingspercentages na her- en inhaalexamen waarbij de school minimaal 30 examenkandidaten telt. Het A.A. Hoogendoorn Atheneum had een slagingspercentage van 93% bij 75 kandidaten.

Het (mede) organiseren en sponsoren van diverse nuttige maatschappelijke activiteiten vallen binnen het Corporate Social Responsibility (CSR) beleid van de Hakrinbank. “CSR is niks anders dan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen waarbij de Hakrinbank een historische relatie heeft met sport, onderwijs, kunst en cultuur. Met de sponsoring van kwalitatief hoogstaande projecten op deze terreinen ondersteunt de bank de organisatie hiervan en levert aldus een bijdrage aan de ontwikkeling van ons land”, zegt de bank in een persbericht.