Roep en Vera Vera winnaars 18+A klasse
21 Jan 2013, 10:00
foto
De winnaars van het Maximum Single Tennistoernooi 2013.


Het Maximum Single Tennistoernooi is zondag afgesloten met de laatste finalewedstrijden. Bij de heren 18+ A heeft Trevor Bendter zijn meerdere moeten erkennen in Jamie Roep. In dezelfde categorie bij de dames was de strijd snel gestreden tussen Ana Vera Vera en Karin Khun. Met twee maal een score van 6-0 eiste Vera Vera de titel in de DE18+A voor zich op.

Bij de JU18-A sprongen de vonken ervan af. Nadat Yigal Bergen zich in de eerste set had opgewerkt naar een riante 6-1 voorsprong, moest hij in de tweede set hard knokken voor het ene puntje dat hij nodig had voor de overwinning. Bonnie Manstra had voor zichzelf al besloten om met de beker ervandoor te gaan. Beide spelers in deze klasse komen van een tennisteam en hebben het publiek een mooi staaltje tennis laten zien.

De wedstrijden in de heren en dames U14 klasse waren volgens de Surinaamse Tennisbond van hetzelfde gehalte. Bij de heren is Joshio Loor kampioen geworden na een unforced backhand error van Yagil Elias. Bij de dames was de overwinning van Anouk MaAjong die is uitgekomen tegen Anjali Ramhit.
pdf-icon.gif Winnaars_Maximum_Single_Tennistoernooi_2013.doc