Surifeeds App al door honderden gedownload
05 Jan 2013, 13:00
foto


Enkele honderden personen hebben de nieuwe applicatie Surifeeds intussen op hun BlackBerry smartphone geïnstalleerd. "De reacties zijn heel positief. Door deze App worden gebruikers meteen in kennis gesteld wanneer er een nieuw bericht verschijnt op Starnieuws. Ook de filmladder van TBL-Cinema's en de wachtdienstregeling van het Staatsziekenfonds ontvangen de gebruikers automatisch", zegt directeur Marlon Elkerbout van I-Frontier Mobile Solutions.

Personen die meer informatie willen hebben over Surifeeds krijgen verdere richtlijnen op de Facebook-pagina Surifeeds. Elkerbout merkt op dat mensen die opmerkingen hebben of de App niet kunnen downloaden, op deze pagina terecht kunnen met hun vragen.

Naast Surifeeds heeft het bedrijf nog een mobiele applicatie 'What2Where2' ontwikkeld voor Android-toestellen. Door deze applicatie gratis te downloaden van de Google Playstore en te installeren worden gebruikers op de hoogte gehouden van de laatste activiteiten in Suriname over Sport, Feesten, Kunst, Film en of bijeenkomsten voor kinderen.