Vriend vermoorde vrouw gearresteerd
20 Dec 2012, 11:30
foto


De vriend van de vermoorde Monalisa Prince heeft zich aangemeld bij de politie van Snesikondre in oost-Suriname. De 25-jarige vrouw werd maandag dood aangetroffen in haar appartement aan de Hewittstraat, Tourtonne 6. Zij is door messteken om het leven gebracht.

Politiewoordvoerder Humphrey Naarden zegt aan Starnieuws dat de verdachte is gearresteerd. Er waren genoeg aanwijzingen om, na afstemming met het Openbaar Ministerie, tot de aanhouding over te gaan. Naarden zegt dat recherche Geyersvlijt bezig is met het onderzoek.

Buren hebben verklaard tegenover Starnieuws dat de vriend de bewuste nacht in het appartement was. Zij hoorden de vrouw nog gillen 'No kiri mi, no kiri mi'. Er is echter geen actie ondernomen door de buren. De elektriciteit was uitgevallen, waardoor ook niemand is gaan kijken. De politie is eveneens niet ingeschakeld. Volgens de buren had het koppel vaker ruzie, vandaar dat er niet gehandeld is. Uren later, toen de buren de vrouw niet zagen, werd haar ontzielde lichaam ontdekt.

Saturday 23 June
Friday 22 June