Rappa's Bibliotheek nu ook online
29 Oct 2012, 22:40
foto


Rappa’s Bibliotheek heeft haar website www.rappasbieb.com vandaag gelaunched. Beheerder, auteur en uitgever Robby Parabirsing zegt aan Starnieuws dat op deze website vooral studenten terecht kunnen voor hun literatuurboeken voor de vakken Nederlands, Engels, Spaans en Geschiedenis.

Op de literatuurlijsten op deze website kunnen zij zien welke boeken er beschikbaar zijn. Scholieren kunnen zich online aanmelden, vragen stellen en de benodigde boeken via de e-mail reserveren. Op de website zijn de uitleenvoorwaarden aangegeven alsook een proeflijst die de studenten kunnen uitprinten en na invulling op school ter goedkeuring kunnen indienen.

Met deze service beoogt Rappa’s Bieb onnodig heen en weer rijden naar de bieb tot een minimum te beperken en het lezen van literatuur aangenamer te maken.
Rappa is vanaf 1975 bezig met het uitlenen van zijn collectie stripverhalen aan vooral vrienden en kennissen. De dienstverlening is verder uitgebreid en is van 'Strip Biep' uitgegroeid tot 'Rappa's Bibliotheek'. Het dienstverlenende karakter naar jong of oud, rijk of arm, district- of binnenlandbewoner is gebleven. Eenieder komt in een klantvriendelijke sfeer aan zijn trekken. Dit is al die jaren het kenmerk van Rappa’s Bibliotheek. Het motto is van Rappa is: Lezen is voor de geest wat gymnastiek voor het lichaam is.